Γιάννης Μίλησης

Ποιός κρύβεται πίσω από τον φακό;

Ονομάζομαι Μίλησης Γιάννης  και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος με έδρα την Αθήνα.

 

Το 2016 περίπου, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΕΙ) ξεκίνησα να ανακαλύπτω το πάθος μου για τη φωτογραφία. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ πλήρως με τη φωτογραφία και επέκτεινα τις σπουδές μου στη σχολή φωτογραφίας Focus school of Photography and New Media, από όπου αποφοίτησα τον Ιούνιο του 2019.


Αρχικά, ξεκίνησα να συνεργάζομαι με νυχτερινά κέντρα και να φωτογραφίζω θρησκευτικές εκδηλώσεις, συγκεντρώνοντας γρήγορα το portfolio μου. Στη συνέχεια ανακάλυψα ότι τα ενδιαφέροντά μου διευρύνονταν πέρα από αυτούς τους κλάδους.

Σύντομα, ασχολήθηκα με την φωτογράφιση πορτρέτων, προιόντων και γαστρονομίας, με τα οποία ασχολούμαι μέχρι και σήμερα. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει κάτι μαγικό στην ικανότητα να καταγράψεις στιγμές που πραγματικά δείχνουν την ανθρώπινη φύση και προοθούν αποτελεσματικά ένα προιόν. Ταυτόχρονα, η γαστρονομία είναι ενάς διαφορετκός κόσμος με μοναδικό όριο την φαντασία του εκάστοτε chef. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση από το να αφήνω τους άλλους να εκφραστούν μέσω της δουλειάς μου.

Σήμερα, επιδιώκω να βελτιώνομαι συνεχώς. Καθώς μεγαλώνει η αγάπη μου για τη φωτογραφία, το ίδιο κάνει και η εμπειρία και το portfolio μου, επιτρέποντάς μου να αντιμετωπίσω νέα και συναρπαστικά έργα. Εάν πιστεύετε ότι η δουλειά μου συμπίπτει με τις ανάγκες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε μια συζήτηση, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επικοινώνισε μαζί μου και "κλείσε" την δική σου φωτογράφιση.

Ευχαριστώ που επικοινωνήσατε! Θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό

Επίσης θα με βρείτε στα παρακάτω Social Media

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube