Πίσω από τις κάμερες με την Σουβατζή Ευγενία

Μια, ακόμη, όμορφη φωτογράφιση ολοκληρώθηκε πρόσφατα.


Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια κοπέλα, την Σουβατζή Ευγενία, η οποία έχοντας όρεξη και πάθος για το κομμάτι του pole dancing, exotic pole dancing και flexibility κάνει διαρκώς το ‘’επόμενο βήμα’’. Μιας και το επίπεδο της αυξάνεται, η ανάγκη για πιο ποιοτικό παρουσιαστικό στον επαγγελματικό της κλάδο άρχισε να εμφανίζεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεταξύ μας συνεργασία.


Πλέον η Ευγενία, παράλληλα με την προσωπική της εξέλιξη, έχει βάλει ‘’μπρος’’ και τα personal μαθήματα τα οποία φυσικά κυμαίνονται γύρω από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν pole dance και flexibility. Με μεγάλη επιτυχία, πάρα την δύσκολη περίοδο που διανεύουμε (δεύτερο lockdown για την αντιμετώπιση του COVID-19), τα μαθήματα προχωράνε ασταμάτητα, προσαρμοσμένα στα νέα μέτρα και τις ενδείξεις των ειδικών.


Παρακάτω θα δείτε ορισμένο από τελικό φωτογραφικό υλικό που δημιουργήσαμε καθώς και ένα μικρό ''clip-άκι'' στιγμών κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.Την Σουβατζή Ευγενία θα την βρείτε στο προσωπικό της Instagram: @evgeniyasouva


Για να κανονίσετέ την δική σας φωτογράφιση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, καλώντας με ή στέλνοντάς μου προσωπικό μήνυμα.

Blog