Υπηρεσίες

Ένα σύνολο υπηρεσιών που συντελούν στην ολοκληρωμένη εικόνα που θέλετε να προβάλλεται.

IMG_4157.jpg

Βίντεο

Προωθείστε το προϊόν ή τις υπηρεσίας με τον πιο δυνατό τρόπο. Το βίντεο ! 
Διαθέτοντας εμπειρία και φαντασία μπορούμε να παράγουμε κάτι μοναδικό με σκοπό την προσέγγιση του θεμιτού κοινού σας.
Διαθέτοντας πλήρως επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και drone να είστε σίγουροι πως η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος θα είναι η υψηλότερη δυνατή.

Φωτογραφία

Η φωτογραφία λένε πως ισούται με χίλιες λέξης. Σκοπός είναι να κάνουμε την υπέρβαση. Με δημιουργικότητα και εξοπλισμό που ανταποκρινεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, είναι κάτι το οποίο μπούμε να πετύχουμε.

IMG_9835.jpg
INSGRAM HAND.png

Social Media

Έχοντας μαζέψει το οπτικό υλικό που φαίνεται αναγκαίο, το επόμενο βήμα είναι να το παρουσιάσουμε στο κοινό. Τα τελευταία χρονιά ο πιο εύκολος τρόπος για να το πέτυχουμε αυτό είναι μέσω των Social Media. Έτσι με καλή επιμέλεια, συντήρηση και στοχευμένες διαφημίσεις, στο κοινό που απευθύνεστε, η άνοδος αναγνώρισης είναι αναπόφευκτη.

Ιστοσελίδα

Ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχετε την δική σας ταυτότητά. Στην σύγχρονη εποχή αυτή είναι η προσωπική σας ιστοσελίδα. Ένα μέρος που θα παρουσιάζετε, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το όραμα σας, τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας και θα κάνετε το κοινό να σας γνωρίσει και να σας εμπιστευτεί. Έχοντας γνώμονα τα θέλω σας μπορώ να αναλάβω την δημιουργία της ιστοσελίδα σας από το μηδέν, προσέχοντας ολες τις πτυχές της όπως το SEO, την ευκολία χρήσης, την αισθητική κ.α.

Με μεγάλη περηφάνια έχω δημιουργήσει την δική μου ιστοσελίδα, στην οποία και περιηγείστε, καθώς και για συνεργάτες όπως chef, μουσικούς παράγωγους κ.α.

website.png